Winkelwagen

Vegetarisch / Halal


Vegetarisch / Halal omdat er niet alleen geen gelatine in verwerkt zit maar ook geen kleurstoffen van dierlijke oorsprong zoals Karmijn ( E120 )


 Astra

 Bubs

 CCI

 De Bron

 Candy Freaks

 Candy Shack

 Faam

 Haribo

 Joepie

 Joris

 K&H

 Katja

 King

 Lonka

 Lutti

 Matthijs

 Meenk

 Mueller

 Napoleon

 Oakleaf

 Red Band

 S&C

 Schuttelaar

 Toxic Waste

 Trefin

 Van Vliet

 Venco

 Vivil

 Wan.